Trudimo se da svakih nekoliko meseci osvežimo meni.
Ovoga puta vam donosimo sledeće novitete:
- Ćuretina dimljena na listu kamilice sa pire krompirom u čaju od kamilice
- Pollo rosso / tagliatele u sosu od parmezana i mocarela sa kremom od pečene cvekle
- Hazel/čokoladni kolač, korica od francuskog biskvita fil od nociole i lešnika
- Penne sa svežim lososom i hrskavim kaprom
- Suvidiran svinjski vrat sa domaćim knedlama i šljivama kuvanim u vinu
- Rolnice od bifteka i šampinjona na musu od plavog patlidžana
- Kolač od maka sa sosom od bele čokolade
- Sir u ulju
- Carpacio od ramsteka
- Summer Prawn salad
- Juneći Veloute
- Pasta sa gamborima
- Pasta Amatriciana
- Risotto Pollo Foresto
- Steakhouse Risotto
- Lemon Asparagus Risotto
- Rainbow Trout
- Losos sa rižotom od ječma
- Herb Chicken
- Glazed Pork
- Mojo Pork Chimichurry
- Rib Eye