Trudimo se da svakih nekoliko meseci osvežimo meni.

Ovoga puta vam donosimo sledeće novitete:

  • Ćuretina dimljena na listu kamilice sa pire krompirom u čaju od kamilice
  • Pollo rosso / tagliatele u sosu od parmezana i mocarela sa kremom od pečene cvekle
  • Hazel/čokoladni kolač, korica od francuskog biskvita fil od nociole i lešnika
  • Penne sa svežim lososom i hrskavim kaprom
  • Suvidiran svinjski vrat sa domaćim knedlama i šljivama kuvanim u vinu
  • Rolnice od bifteka i šampinjona na musu od plavog patlidžana
  • Kolač od maka sa sosom od bele čokolade
  • Sir u ulju
  • Carpacio od ramsteka
  • Summer Prawn salad
  • Juneći Veloute
  • Pasta sa gamborima
  • Pasta Amatriciana
  • Risotto Pollo Foresto
  • Steakhouse Risotto
  • Lemon Asparagus Risotto
  • Rainbow Trout
  • Losos sa rižotom od ječma
  • Herb Chicken
  • Glazed Pork
  • Mojo Pork Chimichurry
  • Rib Eye